top of page

Puppy's

Geen puppy's beschikbaar

Komende jaren hebben wij geen fokplannen

Beide ouderdieren van onze puppy's worden met zorg gekozen en hebben prima gezondheidsuitslagen en vriendelijke, sociale en vrolijke karakters.

 Gezondheid en karakter van de pups staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

       Met veel zorg en liefde groeien de puppy's in huislijke kring op, waarbij zij ook met (kleine) kinderen, katten en andere honden in aanraking komen. Dit alles draagt bij aan een optimale socialisatie.

De puppy bezoeken vinden plaats wanneer de pups 3- en 5 á 6 weken oud zijn. Bij een leeftijd van 8 weken, mogen de hondjes verhuizen naar hun nieuwe thuis.

Met het ondertekenen van de koopovereenkomst is de pup van u. Tot die tijd is de pup mijn eigendom en kan ik, bij gebrek aan vertrouwen, alsnog besluiten de pup niet aan u te verkopen. 

Als de pups verhuizen naar hun nieuwe 'roedel', dan zijn zij gechipt, ontwormd en geënt.

In de bagage van de pups zit een stamboom, Europees dierenpaspoort met gezondheids verklaring van de dierenarts, eigendomsformulier, koopovereenkomst, nestgeur doekje/knuffel, voer voor de eerste dagen en een begeleidingsmap met oa. voedingsschema, entingschema, bewegingsschema, adviezen, tips en relevante informatie.

Wij wensen voor onze puppy's actieve baasjes die de hond zijn hele leven een liefdevol en vast thuis kunnen en willen bieden en veel tijd hebben om met hun Golden maatje van alles te ondernemen.

 ~~~~ 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een pup en zijn uw eventuele kinderen ouder dan 6 jaar,

dan bent u welkom contact met mij op te nemen via E-mail, telefoon of door het invullen van het contact formulier.

Echo video Floor

2 maart 2018

Wekelijkse puppy 'up date' met foto's:

zie nieuws pagina

bottom of page